X-GLOO EVENT-TELT HVA ER NYTT?

1. Tubekobling

X-Gloo tubene er nå slått sammen med en solid aluminiumskobling (tidligere var tubene sydd sammen). Dette gjør det mer kostnadseffektivt å bytte enkelttuber på event-teltet.

2. Takkonstruksjon

X-Gloo taket er nå festet med glidelås (tidligere var det sydd sammen med tubene). Det gjør det enklere å bytte tak – for eksempel om man ønsker å benytte teltet til ulike merker med hver sin profilering.

3. Slangeforbedringer

Tube slangene har blitt rekonstruert for å redusere faren for feil. I tillegg har ankringselementene blitt redusert i størrelse for å gi teltet et renere visuelt uttrykk.

4. Ny takforsterkning

Nye forsterkninger gir taket et renere uttrykk og gir enklere tilgang til glidelåsene.

5. Vendbare glidelåser

Nye vendbare glidelåser betyr at det er mulig å vise trykket på veggen på innsiden og utsiden av teltet. På et par minutter bytter du fra innside- til utsideprofilering.

6. Veggfester

Veggene har nå løkker som gjør det mulig å feste veggene med plugger og for å spare unødvendig belastning på glidelåsene. Løkkene er skjult på innsiden av veggene for et rent uttrykk.

7. Redesign av fester

Skulder- og multifunksjonsfester har blitt forsterket slik at X-Gloo event-telt tåler økt belastning. Hvert feste kan tåle opptil 5 kg.

8. Canopy Redesign

X-Gloos Canopy (inngangsutspring) har blitt redesignet slik at den nå er mer integrert i teltets form, samtidig som den nå er enklere å montere.

9. Redesign av ventiler

Teltet har fått nye luftventiler med større diameter som sørger for hurtigere oppblåsing og som reduserer sjansen for pumpehavari.