OPPBLÅSBARE EVENTTELT / MESSETELT / REKLAMETELT

OPPBLÅSBARE
EVENTTELT / MESSETELT / REKLAMETELT

X-Gloo 4×4 oppblåsbare eventtelt

Lettvekt og iøynefallende

X-GLOO 4×4 er det minste oppblåsbare event-teltet i sortimentet, men ikke la størrelsen lure deg. X-GLOO 4×4 imponerer på ethvert innendørs- og utendørsevent. Teltet settes opp i løpet av 5 minutter og det veier kun 13 kilo. Høyden på teltet er 2,4 meter. Lettvekt, bærbart og skreddersydd design, gjør X-GLOO 4×4 til et imponerende samlingspunkt alene eller som del i en større X-GLOO løsning.

x-gloo eventtelt
x-gloo eventtelt
x-gloo eventtelt

X-Gloo 5×5

Oppblåsbare telt i mellomstørrelsen – perfekt ute og inne

X-GLOO 5×5 egner seg godt til deg som ønsker et oppblåsbart telt til bruk både innendørs og utendørs. Teltet veier kun 18 kg og har en høyde på 3 meter. Det kan tilpasses med logoprofilerte vegger eller heldekor med bilder og grafikk. Teltet tas ned i løpet av minutter og kan bæres i en ryggsekk eller trillebag. Den kompakte størrelsen gjør at teltet egner seg både som samlingspunkt på utendørsevents, sommer og vinter.

x-gloo eventtelt

X-Gloo 6×6

Oppblåsbart telt med stor plass og fantastiske profileringsmuligheter

X-GLOO 6×6 er et suverent valg for de som ønsker et telt med mye plass og store flater for reklamebudskap. Teltet veier 25 kg og har en høyde på 3,6 meter. Som alle andre X-GLOO telt er 6×6 modellen modulær som betyr at det kan kobles sammen med X- GLOO telt i ulike størrelser. Lettvekt slitesterkt polyester- og nylonmateriale gjør teltet ideelt for transport og oppsett. Send oss gjerne din logo og grafikk så setter vi opp ditt skreddersydde X-Gloo 6×6 telt i en 3D-skisse.

x-gloo eventtelt
x-gloo eventtelt
x-gloo eventtelt

X-Gloo 8×8

Det største oppblåsbare eventteltet på markedet!

Dette er det største oppblåsbare eventteltet på markedet, men vekten er likevel lav (kun 42 kg). Det har en høyde på hele 4,8 meter – nok til at en trailer kan plasseres under det oppblåsbare teltet. Til tross for sin imponerende størrelse blåses X-GLOO 8×8 opp på minutter og det kan transporteres enkelt i den medfølgende transportbagen. Det imponerende teltet er et ideelt midtpunkt i hvilken som helst sammenheng, og med hele 64 kvadratmeter gulvplass kan teltet benyttes til arrangementer med mange mennesker. Trenger du et festivaltelt med mye plass –  X-GLOO 8×8 er teltet for deg!

x-gloo eventtelt