To X-Gloo telt med tunell gir 75 m2 areal

X-Gloo var et naturlig valg fordi BRP ønsker å skape en innovativ ramme for å vise fram deres høyytelse produkter. Produktene presenteres under 2 aerodynamisk utformet telt som hver måler 6×6 meter. Takket være tunneler har BRP et areal på hele 75 m2 tilgjengelig for å vise fram sine produkter. BRP har benytter seg av de endeløse profileringsmulighetene: Taket og sidevegger er profilert med BRP logoer, mens 2 av veggene er digitaltrykket med et gigantisk bilde av jorden som pryder BRP motto: “Verden er vår lekeplass”.

En perfekt match

“Det trendy X-GLOO teltet med smart funksjonalitet og innovativ design er rett og slett den perfekte partner for BRP og sine produkter. Både BRP og X-GLOO står for høy kvalitet og begge produktene fra begge selskapene har en sporty og nyskapende profil, sier Lars Vetterstad i X-GLOO Norge.

X-Gloo telt på innendørsmesse

X-Gloo telt til BRP messe

X-Gloo telt med digitaltrykket bakvegg

Event på Tjuvholmen (6×6 telt)

to stk X-Gloo telt koblet sammen med tunell

2 stk. BRP telt med tunell

X-Gloo telt på utendørs event

BRP på bryggen i Tønsberg

X-Gloo 6x6 telt

BRP på demo tour i nord

X-Gloo telt som benyttes til messe innendørs

BRP på innendørsmesse