Reklametelt – Hvorfor velge X-GLOO?

Innovativ digital trykkmetode

X-Gloo legger store ressurser i å teste nye materialer og trykkmetoder. En ny innovativ digital trykkmetode gjør at X-GLOO teltene kan forvandles til spektakulære reklametelt – uten begrensninger på farger, grafikk eller bilder. X-Gloo har derfor ikke bare funksjonen som samlingspunkt. Teltet er også en innovativ og fleksibel reklamebærer for merkevarer. Du finner eksempler på bedrifter som benytter X-GLOO som sitt reklametelt på siden galleri.

x-gloo reklametelt
x-gloo reklametelt

Ubegrensede designmuligheter på vegger og tak

Digitaltrykkingen gjøres med en sublimeringstrykkmetode som gir svært høy bildegjengivelse. Trykkmetoden gjør at vi ikke trenger å begrense farger, graderinger eller bruk av bilder. Både tak og vegger kan trykkes i samme mønster. Et X-Gloo telt med heldekkende digitaltrykk blir lagt merke til. Slipp kreativiteten løs og bruk X-GLOO i sentrum for din markedsføringskampanje.

Modulært system betyr fleksibilitet for dine merkevarer

X-Gloo teltene er 100 % modulære. Vegger festes med glidelås og de kan festes med den profilerte siden mot innsiden eller utsiden av teltet. Ønsker du trykk på begge sider, tilbyr vi vegger med dobbeltsidig trykk. Utspringene (Canopy) kan kobles på alle sidene av teltet og er effektive om du trenger å øke gulvplassen. Selv taket kan kobles av. Slik kan du enkelt bytte til et tak med annen profilering. Det modulære systemet betyr at ett og samme X-Gloo reklametelt kan tilpasses events med ulik plass tilgjengelig – og ikke minst til ulike merkevarer.

x-gloo reklametelt

Ta kontakt for gratis 3D-skisse

x-gloo reklametelt
x-gloo reklametelt
x-gloo reklametelt