TYSKUTVIKLET EVENTTELT MED FOKUS PÅ DETALJER

1. X-Gloo opphengsystem

Det flerfunksjonelle opphengsystemet med løkker som er festet til tubene kan benyttes til å henge opp utstyr som lys, bannere eller annet dekor. Løkkene som er festet på utsiden av X-Gloo-teltet benyttes til å ankre eventteltet på en sikker måte slik at det står stødig i krevende vindforhold.

x-gloo oppheng

2. Tunnelsystem – koble sammen flere eventtelt

X-Gloo er tilgjengelig i ulike størrelser: 4×4 m, 5×5 m, 6×6 m og 8×8 m. Alle størrelsene kan kobles sammen ved å benytte tunneler mellom eventteltene. Ved å koble sammen to eller flere X-Gloo eventtelt med tunneler og canopy (utspring), kan du lage et imponerende samlingspunkt til hvilken som helst messe eller event, innendørs eller utendørs.

x-gloo tunnelsystem
x-gloo sidevegger

3. X-Gloo sidevegger

X-Gloo Eventtelt kan lukkes med inngang, vindu eller standard vegger. Takket være vendbare premium glidelåser kan veggene plasseres med trykket mot innside eller utside. Et regntrekk dekker glidelåsene på telttaket og hindrer fuktighet i glidelåssystemet. Dette sikrer lang levetid på ditt X-Gloo eventtelt.

x-gloo oppblåsbare stoler

4. X-Relax – oppblåsbare stoler

Kjernen i X-Relax er en sylindertube som tilsvarer konstruksjonen til X-Gloo. Trekket til X-Relax er laget av robust polyestermateriale som også er utskiftbart. På samme måte som teltene kan de oppblåsbare stolene tilpasses med ulike farger og logo/grafiske elementer.

5. LED-lys skaper magisk stemning

Det nye LED-lys systemet er ideelt på events med dårlige lysforhold og for å skape hyggelige stemninger i teltet på kvelds- og nattevents. LED-lyset hektes på i senter av taket og kabelen til transformatoren kan skjules mellom taket og tubene.

x-gloo ledlys

6. Utskiftbare tuber for enkel reparasjon og fargerike eventtelt

De 4 tubene er montert sammen i et aluminiumskryss. De kan derfor enkelt demonteres om reparasjon eller utskiftning er nødvendig. Denne løsningen gjør det også mulig med ulike farger på hver enkelt tube (gjelder for 4×4 m, 5×5 m og 6×6 m). Tubene finnes i hele 7 ulike farger. Spesialfarger er også mulig ved bestilling av flere telt.

x-gloo utskiftbare tuber
x-gloo utskiftbart tak

7. Utskiftbart tak gir fleksibilitet

Taket er festet til tubene med glidelås. Det gjør at taket enkelt kan hektes fra tubene for bytting eller reparasjon. Utskiftbart tak gjør X-Gloo til et fleksibelt eventtelt for firmaer som ønsker å benytte teltet til ulike merkevarer (gjelder 4×4 m, 5×5 m og 6×6 m).

x-gloo ankringssystem

8. X-Gloo Ankringsfeste

Ankringsfestene til X-Gloo sørger for en sikker ankring av eventteltet med plugger på gress eller snø, eller ballast for harde overflater. Vann- eller sandballast kobles enkelt til teltet med klips på innsiden og utsiden av tubene.

9. Canopy – Inngangspartier som øker plass og profileringsflater

Ved å hekte på én eller flere X-Gloo canopy (utspring/inngangsparti), kan gulvflaten økes med opptil 300 %. Foruten å gi et innovativt inntrykk, gir Canopy inngangene ekstra profileringsmuligheter. Taket på utspringene leveres i samme farger som teltet eller digitaltrykkes. Fronten leveres med en utskiftbar banner som kan profileres med din logo eller grafikk (gjelder 5×5 m og 6×6 m modellene).

x-gloo canopy

10. Tuber som lukkes med ventiler

Eventteltet består av fire separate tuber (Matrix) som fylles med luft og lukkes med ventiler. Det betyr at luftaggregat er eliminert en gang for alle og at teltet kan settes opp av en person i løpet av 5-10 minutter! Ventilene er utstyrt med beskyttelseskorker og teltet har dessuten innebygde sikkerhetsventiler som åpnes automatisk og slipper ut luft dersom det maksimale nivå av luft overskrides.

x-gloo vent