Skywalk – pr odusenten av X-GLOO oppblåsbart telt,  fortsetter å kapre merkevareleverandører i ulike bransjer. Gjennom den tyske forhandleren Nord Display har X-GLOO nok en anerkjent merkevare på sin referanseliste: Te-produsenten Yogi Tea.

X-GLOO oppblåsbart telt – en perfekt match for Yogi Tea

I mer enn 40 år har Yogi Tea produsert helt naturlige urt- og krydder-te produkter, produsert i henhold til strenge organiske retningslinjer. Bærekraftig og miljøvennlig forretningspraksis er viktig for Yogi Tea.  Andy Schleede fra Yogi Tea uttaler:

“X-GLOO passer perfekt til å presentere våre 44 unike tetyper. På våre egne plantasjer legger vi spesielt vekt på kvalitet og bærekraft – egenskaper som vi umiddelbart gjenkjente hos X-GLOO.”

For å få tilpasset teltet til sin spesielle rødfarge,  benyttet Yogi Tea seg av X-GLOO digitaltrykk metode. Tak og vegger ble trykket i Yogi tea fargen. Logoen og den typiske Yogi-fonten fremmer merkevaren på en tydelig måte.  og det elegante iglo-lignende reklametelet til et markedsføringsverktøy med stor oppmerksomhetsfaktor.

“Vår kunde ble spesielt imponert over den korte tiden det tar å sette opp teltet”, sier Per Schwarz fra X-GLOO-partner “Nord Display”. Yogi Tea ble også imponert over profileringsmulighetene X-GLOO tilbyr.

X-GLOO er tilgjengelig i størrelsene 4×4, 5×5, 6×6 og 8×8. Yogi tea valgte 5×5 telt med sidevegger, baldakin og baldakinbanner. Yogi tea bruker X-GLOO teltene primært utendørs og benytter derfor vannballast tønner til stabilisering. Vannballast-tønnene har også funksjon som praktiske stoler – et annet smart tilbehør fra X-GLOO.

Telt materialer tilpasset utendørs og innendørs bruk

Materialet som benyttes i X-GLOO oppblåsbare telt, er tilpasset både innendørs og utendørs bruk. Det ytre materialet er vanntett, UV-bestandig og oppfyller brannvernstandardene CPAI-84 / B1. Takket være den aerodynamiske formen og effektive ballastsystemer tåler teltene vindhastighet opptil 60 km/t . Med minimal vekt er teltet enkelt å transportere og kan settes opp av en person i løpet av 10 minutter. Les mer om X-GLOO konstruksjon og materialer her: https://www.x-gloo.no/tyskutviklet-eventtelt-med-fokus-pa-detaljer/