VIDEOER

Oppsett av ditt X-GLOO eventtelt

Å sette opp et X-GLOO telt er en enkel oppgave som kan gjennomføres av en eller to personer på så lite som 5 minutter. I denne videoen viser vi deg hvor enkelt det er å sette opp ditt X-Gloo eventtelt.

X-Gloo byggeklossystem

Byggeklossystemet gjør X-GLOO teltet modulært, fleksibelt og enkelt å bygge ut. Det er enkelt å fjerne taket og demontere en eller flere tuber som gjør at teltet kan benyttes til ulike merker eller tilpasses til ny profilering. I denne videoen viser vi hvordan du kan skreddersy ditt X-Gloo eventtelt.

Bytte slangetube

Å bytte slange i en tube kan ikke bli enklere. Denne videoen tar deg gjennom de ulike stegene i prosessen med å bytte slange i et X-Gloo telt, dersom en skade uheldigvis skulle oppstå.

Nedpakking av X-GLOO

Nedpakking av X-Gloo teltet er like enkelt som å sette det opp. I denne instruksjonsvideoen viser vi hvordan du skal ta luft ut av X-Gloo teltet og pakke det ned i transportbaggen.

LED-lyspakke

I denne videoen lærer du hvordan du skal montere LED-lyspakken som er tilpasset teltet.

Ankring med ballasttønner

Ballasttønner kan benyttes for å sikre ditt X-GLOO telt i områder der det er sterk vind. I denne videoen lærer du hvordan du fyller, blåser opp og setter opp ballasttønner samt hvordan du setter på det profilerte trekket på tønnene.

Beskyttelsesfolie

Denne videoen viser hvordan du på en korrekt måte skal legge ut beskyttelsesfolien, som beskytter teltet ved oppsetting og nedpakking.