Jetsurf er en krysning mellom et surfe-brett og en jetski. Utøveren står på brettet og bruker kroppsvekten til å styre brettet fra side til side – akkurat som en surfer. Forskjellen er at brettet har motor som gjør at man kan oppnå en hastighet opp mot 60 km/h! Peter Novodomsky, daglig leder i Jetsurf Norway, blir engasjert når han forteller om sporten og hvorfor de valgte X-GLOO telt med trykk:

Jetsurf er ny sport i Norge, så kjennskap til sporten bygges primært gjennom deltagelse på events og messer. Folk må se oss og det er viktig at vi blir sett. Da vi startet søket etter event-telt ønsket var en av forutsetningene at vi kunne trykke et stort bilde på den ene veggen. Vi ønsket å benytte teltet som en mega reklameplakat, i tillegg til base for vårt utstyr. Vi oppdaget X-GLOO på et Jetsurf arrangement i utlandet og la merke til at telet var en magnet på publikum. Vi tok derfor kontakt med X-GLOO Norge. Vi er svært fornøyd med vårt 5×5 X-GLOO telt. Det settes opp i løpet av 10 minutter og gir oss den profileringen vi trenger!

Veggene på X-Gloo teltene trykkes først, deretter sys det glidelås i ytterkant av stoffet. Det gjør at veggene kan trykkes utfallende. Det syntetiske stoffet er vannavisende som sørger på lang levetid på de trykte veggene. Sublimeringsmetoden som benyttes er også UV resistent slik at trykket holder seg uten at det falmes i sol, snø og vind.

For mer informasjon 0m Jetsurf sine produkter, klikk deg inn på nettsiden til Jetsurf Norway: www.jetsurf-norway.no