X-Gloo oppblåsbar reklamevegg er en fleksibel og bærbar messevegg til bruk på messer og events. I likhet med X-GLOO sine oppblåsbare eventtelt, kan display-veggen settes opp på få minutter. Dette gjør den godt egnet for både innendørs- og utendørs bruk. Printen spennes opp over en matt, oppblåsbar PVC-ramme som støttes med aluminium- eller oppblåsbare bakstøtte.

Innendørs eller utendørs bruk

Den oppblåsbare reklameveggen kan forankres ved hjelp av teltplugger eller X-GLOO ballastsystem. Det gjør veggen godt egnet til utendørs reklamevegg – for eksempel i forbindelse med idrettskonkurranser. Displayveggen har målene 3 meter bredde og 2,25 meter høyde. Tubene i rammen har en diameter på 21 cm. Når den oppblåsbare støtten er koblet til, har veggen har en dybde på 1,3 meter. På trange steder kan dybden reduseres ved å bruke aluminiumstøttene.

Mange av våre X-GLOO kunder setter pris på tilpasningsmuligheter av X-Gloo eventteltene, sier Lars Vetterstad i Saturn Kommunikasjon som er den norske distributøren av X-GLOO. Fremfor alt, på messer eller når X-GLOO brukes som et markedsføringsverktøy for produktpresentasjoner, kan behovet for en ekstra reklameflate være tilstede. I slike situasjoner er X-Gloo oppblåsbar reklamevegg et perfekt tillegg – også fordi den er i samme stilfulle design som X-GLOO!

Koble sammen flere reklamevegger

Akkurat som event-teltene, er X-Gloo oppblåsbare reklamevegg utviklet for å tilpasses i et modulært system. Sjakler på de fire hjørnene av veggen gjør det mulig å koble en rekke reklamevegger sammen.

Vi har holdt fokus på kjernefunksjonene til X-GLOO teltene under utviklingen av display veggen: Fleksibilitet, brukervennlighet, elegant design, høy kvalitet og holdbarhet”, sier Manfred Kistler, forretningsdirektør i Skywalk og oppfinner av X-GLOO lettvekt telt. Displayveggen oppfyller alle disse funksjonene og utfyller teltet på en perfekt måte! Den eneste forskjellen mellom displayveggen og event-teltet er at veggen er uten interne luftslanger: Rammen og den valgfrie utendørsstøtten blåses opp direkte. Dette er mulig fordi materialene som er sveiset sammen, ikke er sydd, og kan derfor håndtere mer trykk.

Du kan lese mer om vår oppblåsbare reklamevegg på produktsiden. Klikk her