For events som foregår utenfor allfervei er bærbare messetelt ideelle som samlingspunkt. Flere år med testing og utvikling har gjort X-Gloo til det letteste oppblåsbare bærbare messeteltet på markedet. Takket være metallfri konstruksjon, høyteknologiske materialer (som også benyttes i kite produkter), gjør X-Gloo velegnet når du må bære utstyret fram til bruksstedet.

X-Gloo = Lettvekt bærbare messetelt

Et 4×4 X-Gloo eventtelt veier så lite som 13,3kg og det bæres i en spesialdesignet ryggsekk. Lettvekt materialene reduserer pakkvolumet til et minimum slik at du fint får plass til et X-Gloo telt i bagasjerommet på en personbil. Det følger også med en håndpumpe slik at teltet kan blåses opp uten strømtilførsel.

baerbart-messetelt

Tekniske materialer som er testet i ekstreme temperaturer

Med ballast og ankringssett kan teltet stå trygt på nesten alle overflater og tåle vindstyrke opp til 60 km/t. De tekniske materialene er også testet i ulike forhold, både ekstrem kulde og ekstrem varme. X-Gloo egner seg derfor like godt til «varmestue» på ski-events som til samlingspunkt på «beach parties» eller i forbindelse med «mobile markedsføringsaktiviteter» i byer eller på kjøpesenter. I løpet av 10 minutter har du pakket ut og blåst opp det X-Gloo teltet. Demonteringstiden er også kort og det behøves ingen varebil for å transportere teltet.  

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker tips og råd i forbindelse med ditt neste sommer eller vinter-event. Vi har lang erfaring som leverandør til nettopp slike events. Velger du X-Gloo velger du ikke bare et bærbart messetelt av høy kvalitet. Du velger også et fleksibelt telt som vekker oppmerksomhet! Les mer om de ulike modellene på her