X-GLOO er markedets mest solgte oppblåsbare event -og messetelt. X-GLOO benyttes som oftest til utendørsarrangementer, men det egner seg like godt til bruk på innendørsmesser – Nedenfor finner du 6 grunner for at du bør vurdere X-GLOO til din neste innendørsmesse.

1. Modulært messetelt = fleksibilitet

X-Gloo fås i 4 ulike størrelser, fra 4×4 meter til 8×8 meter. Ved å kombinere flere telt i lik eller ulik størrelse kan X-Gloo tilpasses enhver messestand over 4×4 meter. Du kan f.eks. kombinere et 4×4 telt med et 5×5 telt og benytte ett av teltene til et lukket møterom. Du kan også benytte X-Gloo teltene som en paviljongrekke for flere utstillere. Med Canopy (utspring) til hvert enkelt messetelt får hver leverandør god profilering samtidig som paviljongområdet får et diskré og stilrent uttrykk.

x-gloo_carlsberg3

2. Lettvekt – ta med deg messeteltet på flyet

X-Gloo messetelt veier minimalt – et 4×4 telt veier kun 13 kg når det er nedpakket i den medfølgende ryggsekken. Takket være teltets aerodynamiske form og lettvekt kite-materiale er X-Gloo markedets letteste oppblåsbare messetelt.

3. Bygg messestand på minutter mot normalt timer og dager

En stor del av en investering i messestand avsettes normalt til å bygge standen. I mange tilfeller bygges det i elementer som ikke kan gjenbrukes som betyr at messedeltagelsen er en svært kostbar markedsføringsaktivitet. Ved å benytte X-Gloo messetelt får du en stand som kan benyttes om og om igjen – både innendørs og utendørs. Og, oppsett av standen sørger du for selv: Et 4×4 telt kan settes opp av én person i løpet av 5-10 minutter. Se video her

4. Skill deg ut og tiltrekk oppmerksomhet  

På en messe er det hav av utstillere og det kan være en utfordring å trekke publikum til nettopp din stand. Siden typiske messestands er rektangulære med skillevegger mellom ulike utstillere, skiller X-Gloos igloformede design seg ut og erfaringer viser at x-gloo messeteltene virker som magnet på publikum.

To X-GLOO telt i bruk på messe innendørs

X-GLOO i bruk på innendørsmesse

5. 360 graders branding

X-Gloo teltene leveres i mange ulike fargekombinasjoner. Veggene kan profileres på begge sider som gir maksimal eksponering av dine budskap. Alle overflatene av teltet kan profileres – tuber, vegger, tak, canopy og tuneller. Taket og hver enkelt tube kan også tas av og byttes. Det gjør X-Gloo til et bra alternativ om du ønsker en fleksibel messestand til bruk for ulike merker og produkter.

Messetelt innendørs med minifotball

X-Gloo telt med profilerte vegger og canopy

6. X-Gloo LED lys skaper unik stemning på din messestand

Det fler-funksjonelle opphengsystemet med løkker som er festet til tubene kan benyttes til å henge opp utstyr som lys, bannere og dekor. Det nye LED lys-systemet festes enkelt i senter av taket. Ved å lyssette skaper du ikke bare magisk stemning inne i teltet. Videre, grafikken som er trykket på teltet blir ekstra også synlig – som en belyst plakat.

messetelt-innendors-xgloo