Om du er lei av et pop-up telt med fire vaklete bein og vegger som flyr bort ved det minste vindkast? Ønsker du en konstruksjon som er solid selv i sterke vindkast? Kan du tenke deg et reklametelt som kan settes opp i løpet av 15 minutter og som kan bæres på ryggen i en ryggsekk? Hva med et telt som kan profileres med hvilken som helst farge – med logo og grafikk tilpasset din merkevare?

Svarer ja på noen av spørsmålene over, så er antagelig et oppblåsbart reklametelt perfekt for deg.

Etter at X-Gloo lanserte det første iglo-formede reklametelt på markedet for mer enn ti år siden, har ulike kopier kommet på markedet. Men enn 10 års kontinuerlig utvikling har gjort X-Gloo til markedets ledende oppblåsbare messe –og eventtelt. Flere av verdens mest kjente merkevarer benytter X-Gloo for å trekke publikum på sine messer og eventer. Det vitner om kvalitet. Les mer om fordelene med X-Gloo reklametelt på X-Gloo internasjonale web site

X-Gloo er mer enn et oppblåsbart reklametelt. Formen på X-Gloo og alle konfigurasjonsmulighetene gjør X-Gloo til et attraktivt samlingspunkt på messer og eventer, innendørs og utendørs – i allslags vær.

La oss hjelpe deg med å realisere din merkevares potensial – Med X-Gloo eventtelt!